Ebro

Ebro

Ebro

Leverantör av mätutrustning & termometrar

Ebro är en tysk tillverkare av högkvalitativa och precisa data loggers, mätningsutrustning och termometrar. Ebro skapar lösningar och produkter ett brett spektra av industriella och kommersiella sektorer.

I mer än 50 år har Ebro varit mätspecialist inom bland annat mätapparater, dataloggers och programvara för mätning och registrering av temperatur, luftfuktighet, tryck, pH, oljekvalitet, Brix och mycket mer.

Om Ebro

  • Ebro tillverkar både handhållna mätinstrument och programvara för kontinuerlig registrering av värden för temperatur, tryck och luftfuktighet.
  • Ebros skapar produkter lämpade för användning inom livsmedels-, medicin och tillverkningsindustrin.

Proregs samarbete med Ebro

Proreg är sedan ett flertal år tillbaka distributör i Sverige av Ebros inom mätning av bland annat temperatur. Vi utför även service och kalibrering av Ebros produkter i vår egna serviceverkstad eller ute hos kund och skulle något problem uppstå så har vi god kontakt med Ebro i Tyskland för bästa möjliga service och lösning.

Klicka här för att se de produkter vi erbjuder från bland annat Ebro.

 

 

Våra leverantörer

Mocon/dansensor partner Ebro Xylem partner Oldham partner GMI partner Kundo partner Safenic partner Techik partner Novasina partner MCQ Instruments partner