Ebro

Ebro

Leverantör av mätutrustning & termometrar

Ebro

Ebro är en tysk tillverkare av högkvalitativa och precisa data loggers, mätningsutrustningar och termometrar. Ebro skapar lösningar och produkter i ett brett spektrum av industriella och kommersiella sektorer.

I mer än 50 år har Ebro varit mätspecialister inom bland annat mätapparater, dataloggers och programvara för mätning och registrering av temperatur, luftfuktighet, tryck, pH, oljekvalitet och mycket mer.

Om Ebro

  • Ebro tillverkar både handhållna mätinstrument och programvara för kontinuerlig registrering av värden för temperatur, tryck och luftfuktighet.
  • Ebro skapar produkter lämpade för användning inom livsmedels-, medicin och tillverkningsindustrin.

PROREG:s samarbete med Ebro

PROREG är sedan ett flertal år tillbaka distributör av Ebros utrustningar. Vi utför även service och kalibrering av Ebros produkter i vår egna serviceverkstad eller ute hos kund. Om något problem skulle uppstå så har vi god kontakt med Ebro i Tyskland för bästa möjliga service och lösning.

Klicka här för att se de produkter vi erbjuder från bland annat Ebro.

Våra leverantörer

Mocon/dansensor partner Ebro Xylem partner Oldham partner GMI partner Kundo partner Safenic partner Logico2 partner Sensotran partner MCQ Instruments partner