Ebro

Ebro

Leverantör av mätutrustning & termometrar

Ebro

Ebro är en tysk tillverkare av högkvalitativa och precisa data loggers, mätningsutrustningar och termometrar. Ebro skapar lösningar och produkter i ett brett spektrum av industriella och kommersiella sektorer.

I mer än 50 år har Ebro varit mätspecialister inom bland annat mätapparater, dataloggers och programvara för mätning och registrering av temperatur, luftfuktighet, tryck, pH, oljekvalitet, brix och mycket mer.

Om Ebro

  • Ebro tillverkar både handhållna mätinstrument och programvara för kontinuerlig registrering av värden för temperatur, tryck och luftfuktighet.
  • Ebro skapar produkter lämpade för användning inom livsmedels-, medicin och tillverkningsindustrin.

PROREG:s samarbete med Ebro

PROREG är sedan ett flertal år tillbaka distributör av Ebros utrustningar. Vi utför även service och kalibrering av Ebros produkter i vår egna serviceverkstad eller ute hos kund. Om något problem skulle uppstå så har vi god kontakt med Ebro i Tyskland för bästa möjliga service och lösning.

Klicka här för att se de produkter vi erbjuder från bland annat Ebro.

Våra leverantörer

Mocon/dansensor partner Ebro Xylem partner Oldham partner GMI partner Kundo partner Safenic partner Techik partner Novasina partner MCQ Instruments partner