Publicerat 24 januari 2022

Jobba med oss

Vi söker en ny medarbetare som är intresserad av teknisk support av våra kunder och även har en positiv och social förmåga att representera vårt företag. Arbetsuppgifter är väldigt varierande och innehåller även resor och besök av kunder runt omkring i Sverige.

Vi som företag tillgodoser den svenska marknaden med professionella kvalitetsutrustningar som i första hand används som mätinstrument inom livsmedels- och läkemededelsbranschen, men även andra branscher förekommer.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta teknisk support, kalibrering och underhåll inom ett segment av produkter som kallas MAP (Modifierad Atmosfär Paketering) men även innehålla en del arbetsmoment inom området gaslarm. Utbildning och upplärning sker i första hand internt i företaget men även utbildning hos våra samarbetspartner utomlands är nödvändigt på sikt.

Vi har inga förväntningar att sökande har erfarenhet från exakt det vi arbetar inom men ett tekniskt intresse, villighet att lära sig nya saker, teknisk erfarenhet och utbildning är naturligtvis önskvärt. På sikt så blir du en av få experter inom området i Sverige.

Eftersom arbetet innebär en del resor så är körkort helt nödvändigt. Vår kommunikation sker vanligtvis på svenska men engelska är också vanligt förekommande och krävs för att kunna tillgodogöra sig teknisk information och kommunicera med leverantörer och kunder. Att arbeta med datorer och programvaror är en självklarhet och växande del av arbetet.

Vårt kontor finns placerat på Kvarnbergsvägen 29 i Huddinge (södra Stockholm).

 

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till info@proregcontrol.se

Har ni några frågor så kan ni kontakta Mikael Sidmalm på telefon 070-771 05 90 alternativt skriv ett mejl till mikael@proregcontrol.se


Våra leverantörer

Mocon/dansensor partner Ebro Xylem partner Oldham partner GMI partner Kundo partner Safenic partner Techik partner Novasina partner MCQ Instruments partner