Om oss

Om PROREG Control AB

PROREG Control AB har sedan 1969 erbjudit utrustningar och underhåll för instrument inom livsmedelssäkerhet, gaslarm, gasanalys och processövervakning. Utrustningarna vi tillhandahåller används främst inom livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Vi representerar välkända leverantörer som Mocon (f.d. Dansensor), Ebro, Tyco, Oldham, Novasina m.fl.

Vår verksamhet bedrivs i egen fastighet i Huddinge strax söder om Stockholm och har i lokalen, förutom säljavdelning med hög teknisk kompetens, även en egen serviceavdelning som utför installation, kalibrering och service av utrustningarna såväl på serviceenheten som på plats hos kund.

PROREG Control AB är ett helägt dotterbolag till Hazze Malmgren Holding AB i vilket även systerföretagen HAMAFO Teknik AB och SAFENIC AB ingår.

Vi har sedan många år tilldelats AAA-ranking av Dun & Bradstreet för högsta kreditvärdighet. Detta är en exklusiv utmärkelse som bara innehas av knappt 5% av alla Sveriges företag.

Registrera dig gärna till vårt nyhetsbrev. Klicka här för att registrera dig!

Följ oss gärna även på sociala medier!

Facebook logga Linkedin logga

Våra leverantörer

Mocon/dansensor partner Ebro Xylem partner Oldham partner GMI partner Kundo partner Safenic partner Logico2 partner Sensotran partner MCQ Instruments partner