Mocon / Dansensor

Logotyp för Mocon/Dansensor.

Mocon/Dansensor

Leverantör av MAP-utrustningar

Mocon, tidigare Dansensor, är en dansk tillverkare av utrustningar för MAP-kontroll, det vill säga utrustningar för kontroll av förpackningar innehållandes modifierad atmosfär. Dansensor är namnet på produktserien för MAP och ägs av Mocon som i sin tur ägs av moderbolaget Ametek.

I produktutbudet ingår restsyremätare, gasmixers, läckagetestare, gasanalysinstrument och utrustningar för förpackningskontroll. Vi är distributör i Sverige av Mocon/Dansensors produkter sedan många år tillbaka och utbildas kontinuerligt på deras produkter. Vi utför service och reparationer av enheterna i vår egna serviceverkstad eller på plats ute hos kund, och skulle det vara ett allvarligt fel som vi inte kan lösa på egen hand så har vi god kontakt med Mocon/Dansensor i Danmark för att lösa problemet.

Vi har mångårig erfarenhet av utrustningar för MAP-kontroll vilket gör att vi kan erbjuda helhetslösningar för er verksamhet. Kontakta oss så hjälper vi er!

Se vårt utbud av utrustningar från Mocon/Dansensor här.

Våra leverantörer

Mocon/dansensor partner Ebro Xylem partner Oldham partner GMI partner Kundo partner Safenic partner Logico2 partner Sensotran partner MCQ Instruments partner