Nya produkter

Nyhetsinlägg

Läckagetest

2020-04-22

Förpackningsläckage kan uppstå av många olika anledningar. Det är därför viktigt att läckagetesta förpackningarna för att säkerställa att produkterna håller sig enligt datumstämpeln. De vanligaste metoderna för läckagetest är vattenbad och oförstörande test, läs om skillnaderna här.

Läs mer

Information om vår verksamhet under COVID-19

2020-04-03

Viktig information kring vår verksamhet under coronaviruset COVID-19.

Läs mer

Förklaring av ATEX

2020-03-02

ATEX står för Atmospheres Explosible (Explosiv Atmosfär). ATEX-klassningen används för instrument som används i explosiva miljöer. Läs mer om ATEX och ladda ner fullständig guide till ATEX-klasserna i detta inlägg.

Läs mer

Gaslarm förr i tiden

2020-02-04

Förr i tiden dog gruvarbetare av kvävning som följd av kolmonoxidförgiftning. Lösningen på detta blev att använda kanariefåglar som “gasvarnare” nere i gruvorna då de är känsligare för kolmonoxid än människor.

Läs mer

Fördelarna med en gasmixer

2020-01-30

Vad är fördelarna med en gasmixer när man kan köpa färdigblandad gas? I detta inlägg tar vi upp fördelarna med en gasmixer och hur man kan göra kostnadsbesparingar med utrustningar som optimerar gasanvändningen.

Läs mer

Våra leverantörer

Mocon/dansensor partner Ebro Xylem partner Oldham partner GMI partner Kundo partner Safenic partner Techik partner Novasina partner MCQ Instruments partner