Nya produkter

Nyhetsinlägg

Var ska gaslarm placeras?

2021-08-13

Ett korrekt placerat gaslarm är viktigt för att enheten ska kunna detektera farlig gas snabbt. I detta inlägg tar vi upp var både portabla och stationära gaslarm ska placeras för maximal säkerhet.

Läs mer

Vad är ett gaslarm?

2021-07-26

Vad är ett gaslarm och hur fungerar de? I detta inlägg förklarar vi vad ett gaslarm är, hur de fungerar och varför man behöver ett gasvarningssystem.

Läs mer

3 anledningar till att installera ett gaslarm

2021-07-09

Varför behöver man ha ett gaslarm? Ett godkänt gaslarm är ett viktigt förebyggande skydd för liv och egendom. Här listar vi tre anledningar varför man behöver en gasvarnare.

Läs mer

Kalibrering av instrument

2021-06-30

Att följa tillverkarens intervall och regelbundet kalibrera sin utrustning är mycket viktigt för att enheten ska fungera korrekt. Här går vi igenom vad som utförs vid en kalibrering.

Läs mer

Läckagetest

2020-04-22

Förpackningsläckage kan uppstå av många olika anledningar. Det är därför viktigt att läckagetesta förpackningarna för att säkerställa att produkterna håller sig enligt datumstämpeln. De vanligaste metoderna för läckagetest är vattenbad och oförstörande test, läs om skillnaderna här.

Läs mer

1 2 3 6

Våra leverantörer

Mocon/dansensor partner Ebro Xylem partner Oldham partner GMI partner Kundo partner Safenic partner Techik partner Novasina partner MCQ Instruments partner